Vitale medewerkers in de zorg

Wat kan een betere leefstijl uw organisatie opleveren?

Steeds meer werkgevers en werknemers houden zich bezig met vragen als: hoe zinvol is het wat we nu doen (purpose)? Hoe nemen we onze plek in in een groter geheel (wholeness)? En hoe neemt iedereen daarbij de leiding over zijn eigen aandeel (self management)? Hoe belangrijk technologie ook geworden is, succes en voldoening komen pas als de mensen uit een organisatie doen waar ze goed in zijn.

Zorgorganisaties: beter worden in de zorg

Voor zorgorganisaties is Visiom graag een partner die meedenkt, onder het motto: ‘beter worden in de zorg’. Hierbij worden de krachten gebundeld van de Visiom Academie, met scholing voor zorgprofessionals, en de expertise die het team leefstijlcoaches van Visiom heeft over het vergroten van de veerkracht van uw medewerkers en uw organisatie. Wij kijken samen waar de olievlek kan beginnen. Hoe zorgen we dat uw patiënten steeds meer (positief) gezond worden door uw dienstverlening? En daarmee samenhangend: hoe zorgen we dat uw medewerkers steeds beter in hun werk zitten, nu en in de toekomst?

Wilt u hierover in contact komen? Via info@visiom.nl kunt u dit kenbaar maken.

Bent u een werkgever in een andere branch en zoekt u interventies op het gebied van vitaliteit voor uw medewerkers? Dan adviseren wij u contact op te nemen met een ster leefstijlcoach. Visiom richt zich primair op medewerkers in de zorg.