Maand 5, blok 2: social media platforms Test

Meld je alsjeblieft aan voor de cursus voordat je met deze test begint.
  1. Kies op basis van de informatie die je hebt over het gebruik door doelgroepen, één social mediaplatform dat je het meest geschikt lijkt om de aandacht van je doelgroep te trekken én vast te houden.1

    Kies op basis van de informatie die je hebt over het gebruik door doelgroepen, één social mediaplatform dat je het meest geschikt lijkt om de aandacht van je doelgroep te trekken én vast te houden. Ga naar dat platform en onderzoek wat ervoor nodig zou zijn om daar succesvol bezig te zijn. Wat zou je dan moeten posten, hoe vaak en wanneer? Kijk bijvoorbeeld wie er succesvol is op het platform en hoe dat komt. Breng ook in kaart welke mogelijkheden en beperkingen het platform heeft, waar je rekening mee moet houden.
    Vergelijk wat je nu weet, met wat je over jezelf weet (de investeringen die je wilt doen, waar je goed in bent). Beslis of dit voor jou inderdaad een geschikt platform is om op te focussen. Zo niet, kies dan ofwel een ander social mediaplatform om te onderzoeken, of beslis dat je niet veel gaat investeren in social media.

Terug naar:Maand 5, blok 2: social media platforms