Trainingen over leefstijl en coaching

Mensen en hun gewoontes: daarover raak je niet snel uitgeleerd. Bij de Visiom Academie vind je workshops en training voor professionals op het gebied van leefstijl en coaching. Waar ben je naar op zoek?

  • Is je team of je organisatie op zoek naar een in company training over leefstijl en persoonsgerichte gesprekken, oftewel de regie bij de patiënt leggen, van ZZ naar GG (en MM), ondersteunde zelfzorg? Dan is Samen Focussen op Leefstijl een compacte training die veel impact heeft bij o.a. verpleegkundigen, praktijkondersteuners in de huisartspraktijk en consulenten bij gemeentes. Geen opeenstapeling van tools, maar een bruikbare aanpak die jullie meteen kunnen toepassen. Een training op maat is ook mogelijk. Nu ook via beeldscherm te volgen.
  • Ook de basistraining Positieve Gezondheid sluit hierbij aan. Visiom is officieel trainingspartner van het iPH. Nu ook via beeldscherm te volgen.
  • Wil je je basiscompetenties op het gebied van leefstijlcoaching ontwikkelen, dan bevelen we onze thematische trainingen en cursussen aan. Nu ook via beeldscherm te volgen: de cursussen Voeding, Slaap&ontspanning en Effectief coachen bij stoppen met roken.
  • Op zoek naar een volledige, geaccrediteerde opleiding leefstijlcoaching voor professionals uit zorg en welzijn? Lees verder op www.lzwcollege.nl.
  • Op zoek naar ene volledige, geaccrediteerde opleiding leefstijlcoaching voor vitaliteit in de werkgeverssetting (o.a. voor hrm- en arboprofessionals)? Lees verder op www.sterleefstijlcoaches.nl/opleiding-leefstijlcoach.

Trainingen leefstijl & coaching

Deze scholingen zijn bedoeld voor gezondheidsprofessionals en coaches die  een meer integrale en complete set kennis en vaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van leefstijlcoaching.

Cursus slaap, ontspanning & leefstijl ONLINE
Start op elk gewenst moment
Docent Meijke van Herwijnen
BGN 5,5 punten

Cursus voeding & leefstijl ONLINE
Start op elk gewenst moment
Docent Meijke van Herwijnen
BGN 8,5 punten

Training Effectief coachen bij stoppen met roken
Start op elk gewenst moment
Docent Meijke van Herwijnen
BLCN/KABIZ 16 punten
Erkende basisopleiding SMR – KABIZ

Training coaching en gespreksvoering ONLINE
Start di 21 september 2021
Docent Meijke van Herwijnen
BGN 10 punten