Gepost op

Aanmelden PVO Moolenaar

Beste medewerker van Moolenaar,

Leuk om je hier te zien! Je bent op de aanmeldpagina van Visiom. Je kan hier een afspraak maken voor je deelname aan het PVO bij Moolenaar.

Stap 1: maak een afspraak voor het PVO met je coach. Klik onder aan deze pagina op de reserveerknop, kies in de agenda een tijdstip dat jou goed uitkomt. Vul de verplichte velden in (herkenbaar aan een *). Het PVO duurt in totaal een uur.

Stap 2: een week voor je afspraak ontvang je een e-mail met een uitnodiging om een leefstijlcheck in te vullen. De resultaten van deze check worden meegenomen in het gesprek met de leefstijlcoach.

Stap 3: Je gaat naar de afspraak met de coach. De coach voert eerst een aantal metingen bij je uit, houd er rekening mee dat de bloeddruk gemeten wordt en je bovenarm ontbloot moet worden. Ook ga je met blote voeten op een weegschaal die de lichaamssamenstelling meet. Na de metingen volgt een gesprek op basis van de meetresultaten, de uitkomsten van de tests, maar vooral op basis van jouw eigen wensen en doelen.

Stap 4: Beslis voor jezelf of je hiermee verder kunt. Anders kun je je aanmelden voor een vervolggesprek van 30 minuten. Dit kan je tijdens het PVO direct aanvragen bij de leefstijlcoach.

Graag tot ziens bij het PVO!

Boek nu


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *