Content pack leefstijl & vitaliteit: maandelijkse service

Maandelijks content pack leefstijl & vitaliteit over thema naar keuze

Het hele jaar door gezonde inspiratie voor al uw medewerkers? Bij ons kunt u elke maand een content pack ontvangen over een onderwerp dat uw medewerkers raakt. U kiest zelf één van de 20 BRAVO-gerelateerde thema’s, geeft eventuele speciale wensen door en ontvangt dan een goed onderbouwde en creatieve Toolkit met materialen.

Natuurlijk wilt u net als elk ander bedrijf gezonde en tevreden werknemers; dit zijn immers ook de meest productieve werknemers. Energiek en ontspannen blijven is in deze 24-uurs economie echter makkelijker gezegd dan gedaan. En hoe zorgt u er als bedrijf voor dat u alle drukbezette medewerkers op een aansprekende manier informeert over gezondheid en een goede werk-privé balans?

De abonnementservice van Visiom helpt u hierbij. Met de maandelijkse content wordt het een stuk gemakkelijker om gezondheid op de agenda te houden binnen uw organisatie. Met de gevarieerde en degelijke inhoud heeft u de vrijheid om uw eigen manier van presenteren te kiezen. Zo kunt u met minimale investering een maximaal effect behalen!

Hoe werkt het?

Met uw abonnement kiest u maandelijks een thema dat bij uw organisatie past. U ontvangt voor dat thema:

  • Inhoudelijk artikel van ongeveer 300 woorden
  • Tips en trucs voor kleine acties die snel resultaat kunnen geven
  • “Wist je dat”: een lijstje (opmerkelijke) nuttige feiten
  • “Check jezelf”-test waarmee uw medewerkers kunnen peilen hoe ze ervoor staan
  • Interviewvragen: een set vragen om bijvoorbeeld een interview af te nemen bij een medewerker en dit te publiceren of om een gesprek op gang te brengen tijdens de lunch
  • Tips voor afbeeldingen te gebruiken bij uw publicatie
  • Links naar YouTube-filmpjes

De materialen uit uw Toolkit kunt u naar eigen wens aanpassen en aanbieden, via bijvoorbeeld uw intranet, nieuwsbrief, etc.

Vóór de eerste van elke maand krijgt u van ons de volledige Toolkit van het door u gekozen thema. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld vanwege de kenmerken van uw medewerkerspopulatie? Dan kunt u die doorgeven en passen wij de materialen daarop aan. Bekijk hier een voorbeeld van een jaar met maandelijkse thema’s.

Wilt u een abonnement afsluiten? Dat kan bij een jaarabonnement al voor 65 euro per maand (MKB) of 130 euro per maand (organisaties met meer dan 250 medewerkers). Bij een kwartaalabonnement is dit 95 euro respectievelijk 190 euro.

Voor meer informatie en overleg kunt u contact opnemen met:

Marjorie Pasman
E-mail: marjorie@visiom.nl
(Mobiel) telefoonnummer: 06-44604564