Visiom
Kepplerstraat 15
3817 TA Amersfoort
Tel 033-7850591

KvK 34311744
BTW NL81.98.91.617.B01

Over ons Afdrukken

Visiom is het bedrijf van Meijke van Herwijnen. Ze is opgeleid tot voedingswetenschapper gespecialiseerd in gedrag en gewoontes en trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Meijke en haar collega's leren je hoe je grip kunt krijgen op je gewoontes, zodat je lekker in je vel blijft zitten. Ze werken door heel Nederland. Naast deze website is er de Weg met de Weegschaal website, specifiek voor mensen die problemen hebben met hun gewicht.


Voor wie is het?

Werken aan je gewoontes doe je met een reden. Waarschijnlijk heb je last van de gevolgen van je gedrag, bijvoorbeeld voor je gezondheid, je uiterlijk, hoe je je voelt of je zelfbeeld. Mensen melden zich bijvoorbeeld aan bij Visiom als ze:

  • niet tevreden zijn over hun gewicht of conditie
  • moe zijn, weinig energie hebben
  • regelmatig onnodige stress ervaren
  • goede voornemens steeds niet volhouden
  • ongezonde gewoontes niet weten te overwinnen

Welk resultaat kun je verwachten?

Samen met jou kijken we welke doelen je hebt op het gebied van eten, bewegen, stress en ontspanning en je verdere leefstijl. Vervolgens stellen we vast waar het misgaat bij jou, zodat je direct kunt gaan werken aan de vaardigheden en inzichten die je nodig hebt om resultaat te boeken. Thema's waar het vaak om draait:

  • Het vermogen om tijd en energie vrij te maken voor gezonde keuzes;
  • Kennis over hoe je lichaam, geest en gevoel ‘werken’;
  • Inzicht in je eigen basale behoeftes en de manier waarop je daaraan kunt voldoen;
  • Het vermogen om vervelende situaties op te vangen zonder een groot verlies van zelfvertrouwen of energie.

Hoewel iedereen zijn eigen oplossingen en veranderingen kiest, zijn de resultaten in grote lijnen steeds hetzelfde: je hebt meer energie, een betere uitstraling, voelt je fitter en gezonder en hebt meer rust en zelfvertrouwen.


Hoe werkt het?

De aanpak van Meijke gaat ervan uit, dat je moet krijgen wat je nodig hebt en goed moet weten wat belangrijk voor je is. Anders blijf je 'onverklaarbare' neigingen houden en verlies je elke dag veel energie. Dat kan je het gevoel geven dat je geen controle hebt over je eigen gedrag. Terwijl je gewoon dingen tekort komt! Meer hierover lees je in ons basisartikel.

Onze aanpak is praktisch en actief, met concrete opdrachten. Je krijgt niet voor de zoveelste keer een berg theorie over 'hoe het moet'. We helpen je op een andere manier na te denken, zodat je vanzelf weet wat goed voor je is. Uiteraard houden we goed in de gaten of je vervolgens ook doet wat nodig is.

  
Wie staan er voor je klaar?

Meijke combineert kennis over het menselijk lichaam, psychologie en gedragsverandering met ervaring in het begeleiden van mensen en groepen. Al haar trainers/coaches zijn geselecteerd op betrokkenheid en inzicht in gedrag en vervolgens speciaal opgeleid om je goed te kunnen begeleiden.