Visiom
Kepplerstraat 15
3817 TA Amersfoort
Tel 033-7850591

Visiom loopt voorop in leefstijlcoaching. Afdrukken

Wij zijn bezig met een nieuwe website. Alvast een kijkje nemen bij de voorlopige versie ?

Overgewicht, vermoeidheid, stress, hoofdpijn, een somber gevoel… De meeste mensen weten wel dat ze zulke klachten kunnen verminderen of zelfs voorkomen door genoeg te slapen, gezond te eten, genoeg te bewegen en goed te ontspannen. Maar vaak zijn er twee dingen die niet lukken:

  • Op basis van de algemene voorschriften een persoonlijke aanpak samenstellen die haalbaar en effectief is.
  • Goede gewoontes starten én volhouden. Daar zijn bepaalde capaciteiten voor nodig, zoals de signalen van het lichaam kunnen herkennen, onrust hanteren of een dag goed kunnen indelen. Deze vermogens bepalen in belangrijke mate de kwaliteit van iemands leven, maar mensen worden er maar zelden in getraind.

Een leefstijlcoach pakt dit op samen met de klant, in een groepstraining of individueel. De leefstijlcoaches van Visiom zijn minimaal op hbo-niveau opgeleid, hebben verstand van hun vak en voelen zich oprecht betrokken bij de doelen van hun klanten.

Particulieren schrijven zich vaak in naar aanleiding van problemen met hun gewicht en/of hun energie. In opdracht van werkgevers verzorgen we workshops, training en coaching. Bijvoorbeeld over voeding, energie, stress/ontspanning en in beweging komen. Dat doen we ook regelmatig uit naam van CZ, MedicInfo en The Satisfaction Factory. Je kunt ons al zijn tegengekomen bij Pon, Siemens, de gemeente Purmerend, TenneT, IKEA, Brabant Water, CZ, De Hurks Groep, de gemeente Borger-Odoorn en vele andere organisaties.

Kenmerkend voor de Visiom leefstijlcoaches is dat we met een duidelijke, wetenschappelijk onderbouwde methodiek werken. Omdat we een landelijk team hebben, kunnen we ook opdrachtgevers bedienen die meer dan één vestiging hebben of die verschillende activiteiten tegelijk verzorgd willen hebben. We weten van elkaar wat we doen en kunnen elkaar vervangen. En we hebben een duidelijk, gezamenlijk doel.

Ik wil individueel aan de slag
Ik ben namens een werkgever op zoek naar leefstijltraining en/of -coaching