Visiom
Kepplerstraat 15
3817 TA Amersfoort
Tel 033-7850591

Hoe word je fit, zelfverzekerd, ontspannen en aantrekkelijk? Afdrukken

Iedereen zou het liefst gezond, energiek en ontspannen zijn. Maar in de praktijk valt het niet mee om de gewoontes vol te houden die je daar brengen. De leefstijlcoaches van Visiom helpen mensen om grip te krijgen op hun eigen gedrag, zodat ze hun gewoontes kunnen bijsturen en duurzame resultaten kunnen boeken.

Wij begeleiden zowel medewerkers binnen organisaties als particulieren. Vooral mensen met gewichtsproblemen en energieproblemen schrijven zich op eigen initiatief in voor begeleiding. Voor medewerkers binnen organisaties verzorgen we workshops, training en coaching. Bijvoorbeeld over voeding, energie, stress/ontspanning en in beweging komen. We doen dit onder onze eigen naam, maar we worden ook ingezet vanuit o.a. CZ, MedicInfo en The Satisfaction Factory. Je kunt ons bijvoorbeeld zijn tegengekomen bij Pon, Siemens, de gemeente Purmerend, TenneT, IKEA, Brabant Water, CZ, De Hurks Groep, de gemeente Borger-Odoorn en vele andere organisaties.

Kenmerkend voor de Visiom leefstijlcoaches is dat we met een duidelijke, wetenschappelijk onderbouwde methodiek werken. We zijn allemaal leefstijlcoaches die (minimaal) op hbo-niveau werken. Omdat we een landelijk team hebben, kunnen we ook opdrachtgevers bedienen die meer dan één vestiging hebben of die verschillende activiteiten tegelijk verzorgd willen hebben. We weten van elkaar wat we doen en kunnen elkaar vervangen. En we hebben een duidelijk, gezamenlijk doel.

Ik wil individueel aan de slag
Ik ben namens een werkgever op zoek naar leefstijltraining en/of -coaching